Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Μία ομάδα με αφοσίωση στη δουλειά της!

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, δραστηριοποιείται κυρίως στην εμπορία ακατέργαστου χάρτου "Tissue" με στόχο την πώληση jumbo rolls σε Έλληνες και ξένους επεξεργαστέs. Η γκάμα των προϊόντων σε Tissue Paper διατίθενται σε jumbo reels διαφόρων διαστάσεων, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες και facial. Όλα τα παραπάνω διατίθενται σε καθαρή χαρτόμαζα αλλά και σε 4 βαθμίδες ανακύκλωσης για κάθε τύπο μηχανής.
Έπειτα από εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο των πωλήσεων, η PRIME PAPERS IKE αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της εμπορίας έτοιμων προιόντων, χαρτικών, απορρυπαντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής, ειδών συσκευασίας & καθαριότητας και συναφών ειδών, με στρατηγικές συμμαχίες με εξειδικευμένους οίκους στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό που διασφαλίζουν υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας

Απλά και ποιοτικά!

Με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που διαρκώς εμπλουτίζεται, για να καλύπτει κάθε ανάγκη για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, απευθύνεται τόσο στην ελληνική όσο και στις ξένες αγορές. Με σήμα κατατεθέν την ξεχωριστή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και με την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών, η Prime Papers συνεχίζει τη γόνιμη πορεία της με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης και με την ίδια σταθερότητα παραμένει προσηλωμένη στην απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.
Στα προϊόντα μας θα βρείτε την σειρά καλλυντικών Bulgarian Rose of Karlovo που είμαστε και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα. Παρατηρήσαμε την στροφή των καταναλωτών προς τα φυσικά προϊόντα και την ανάγκη των γυναικών μέσα στην κρίση για καλλυντικά υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στην Ελλάδα τα προϊόντα έρχονται έτοιμα συσκευασμένα απευθείας από το εργοστάσιο της Κοιλάδας των Ρόδων της Βουλγαρίας, όπως άλλωστε διατίθενται σε υπόλοιπες 40 χώρες ανά τον κόσμο. Τοποθετούνται οι σχετικές ετικέτες με την ελληνική μετάφραση και μετέπειτα τα προϊόντα διανέμονται από το δίκτυό μας.     
Οι εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στη Λεωφόρο Καραμανλή 135 & Ι.Γαβριήλ 1-5 στις Αχαρναί, Αττικής